Uitstapjes

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark is jaarlijks goed voor zo'n 950.000 bezoekers. En dat is niet voor niets. Het sinds 1932 bestaande Dierenpark heeft haar sporen ruim verdiend en behoort tot de 5 beste dierentuinen van Nederland. Een bezoek aan het Ouwehands Dierenpark Rhenen is zeer zeker de moeite waard voor jong en oud.

Lees meer

Het Fruitcorso in Tiel

Het Fruitcorso is een jaarlijks terugkerend evenement in Tiel in het derde weekend van september. Tijdens het Fruitcorso trotseren prachtige wagens ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal de corsoroute door Tiel.

Lees meer

Flipje Tiel

Om Flipje van Tiel beter te leren kennen, kunt een u bezoek brengen aan het Flipje museum en de fabriek. Het museum heeft alles in huis voor een gezellig familie bezoek, maar ook als u geïnteresseerd bent in de streekgeschiedenis.

Lees meer

Appelpop

Appelpop is een meerdaags popfestival wat jaarlijks in het tweede weekend van september in Tiel georganiseerd wordt en staat bekend als 'Het grootste gratis muziekfestival van Nederland'.

Lees meer

Grebbelinie

Recreatie, natuur en cultuurhistorie gaan momenteel in de Gerbbelinie hand in hand en is vrij toegankelijk. In de loop der jaren is er tevens een prachtig natuurgebied ontstaan en zijn deze voorzien van goede fiets- en wandelpaden.

Lees meer