Omgeving

In de omgeving van recreatiepark het Zwanemeer is van alles te zien en te doen. Bezoek de historische Oranjestad Buren eens of steden zoals Rhenen, Wageningen of Veenendaal. Wilt u genieten van de natuur en heerlijke wandelpaden belopen? Ga dan eens naar het Natuurgebied de Blauwe Kamer.

Oranjestad Buren

Buren, gelegen in het schitterende Rivierengebied, is een relatief klein stadje met een rijke geschiedenis en veel bezienswaardigheden.

Lees Verder

 

Rhenen

Rhenen is een prachtig stadje gelegen op de zuidoostpunt van de Utrechtse Heuvelrug. In Rhenen zijn veel bezienswaardigheden, leuke restaurants en het is een leuke stad om te shoppen.

Lees Verder

 

Veenendaal

Veenendaal is een groeiende jonge leefstad en heeft een compleet centrum met meer dan 300 winkels. Voor een hapje eten, een mooie wandeltocht of leuke theatervoorstellingen kun je in Veenendaal uitstekend terecht.

Lees Verder

 

Wageningen

Wageningen is een historische universiteitsstad, prachtig gelegen aan de Nederrijn op de heuvels van de Veluwezoom. In Wageningen kunt u genieten van eeuwenoude, winkels en de vele terrasjes. Ook voor natuur & historie bent u in Wageningen op de juiste plek.

Lees Verder

Natuurgebied De Blauwe Kamer

In rivieroeverreservaat De Blauwe Kamer is de natuur voortdurend in beweging, omdat het water van de Nederrijn hier vrij spel heeft. Kenmerkend voor De Blauwe Kamer is een paradijs voor vogelliefhebbers en er zijn verschillende wandelroutes uitgezet.

Lees Verder

Het Eiland van Maurik

Het Eiland van Maurik bestaat uit twee prachtige recreatieterreinen: het surfterrein en het strandbad. Het waterrecreatiegebied staat in open verbinding met de rivier de Neder-Rijn.

Lees Verder