Golfcentrum De Batouwe

Even ten noorden van Tiel ligt het plaatsje Zoelen. Langs het Amsterdam-Rijnkanaal ligt de schitterende golfbaan de Batouwe. De 27 holes tellende golfresort is verspreid over 96 ha grond. Het golfcentrum heeft naast het 27-holes parcours een aparte 9-holes par 3/4 oefenbaan.  

Het landschap van het golfresort is uniek en straalt rust uit. Brede bosstroken, grote fruitboomgaarden en uitdagende hellingen geven het terrein een landelijke uitstraling en zorgen voor een uitdagend parcours.

Het gehele jaar geopend

Iedereen is het gehele jaar welkom op golfcentrum de Batouwe. Of het nu gaat om een beginnende of ervaren golfer. Het golfcentrum bestaat uit:

  • Volwaardige 27-holes A-status wedstrijdbaan met deels overdekte drivingrange, putting green, oefenbunkers en pitching green
  • Modern clubgebouw met rieten kap, ingericht door Jan de Bouvrie, voorzien van een openbaar grand-café en restaurant met diverse vergader ruimten en een groot en sfeervol terras met uitzicht over de golfbaan.
  • Aparte par 3/4 9-holes baan, met deels overdekte drivingrange, putting green, oefenbunkers, pitching green en eigen clubgebouw. Ideaal voor de niet geoefende speler en nog steeds een uitdaging voor de ervaren golfer.  
  • Ruime parkeerfaciliteiten met parkeergarage op eigen terrein

Meer informatie is te vinden op de website van Golfcentrum de Batouwe.