Het park

Het Zwanemeer is een kleinschalig recreatiepark met een unieke ligging, in het midden van het land tussen de fruitteelt en weilanden met uitzicht op de Utrechtse Heuvelrug. Op het park bevinden zich diverse soorten chalets, Finse blokhutten en luxe woningen die zo veel mogelijk gesitueerd zijn aan het meer. Het park is ruim opgezet en mooi begroeid met diverse wilgenbomen en ander groen. De recreatiewoningen zijn geplaatst op ruime kavels, waardoor een oase van vrijheid, natuur en rust wordt gecreëerd.

Recreatiewoningen

Het park is het gehele jaar geopend wat u de mogelijkheid geeft het gehele jaar te genieten van uw recreatiewoning. Alle recreatiewoningen zijn voorzien van nutsvoorzieningen (gas, water, licht en telefoonkabel aanwezig). Uniek op ons park is dat er mogelijkheden zijn om op het park te vertoeven zonder dat u een recreatie woning koopt. U kunt namelijk bij ons een compleet ingericht chalet huren voor diverse maanden of zelfs jaren. Lees meer over verhuur voor langere tijd.

 

Het Zwanemeer

Het meer is ontstaan uit een zandafgraving circa 60 jaar geleden. Het water in het meer is zeer schoon en rijk aan waterflora, waaronder veel soorten vis, mosselen en waterplanten. Het meer leent zich uitermate goed om als recreant een frisse duik te nemen in dit 15 meter diepe water, ook voor de visliefhebber zijn er diverse mogelijkheden om te vissen in het meer.

De ligging

Het Zwanemeer ligt dichtbij het centrum en in een omgeving met de mogelijkheid tot verschillende uitstapjes en activiteiten. Door de ideale ligging in het midden van het land is het Zwanemeer voor iedereen goed bereikbaar.